Maydanoz Köfte Franchise İle Para Kazan!

Maydanoz köfte besin alanında isim yapmı ve bayilik veren firmalar içinde. Eşşiz damak tadı ile yatırımcılarını bekliyor.

 

Maydanoz Köfte Nedir?

Maydanoz köfte Antalya’ya özgü 40 senelik bir anane olan boca edilerek servis edilen ve geleneksel sunumu ile köfteye doyumu arttıran bir şirket.

İki genç girişimci Antalya Lara da hizmete soktuktan sonrasında gelen franchise talepleri ile beraber 1 yıl içinde konyaaltı ve agora alışveriş merkez de 2 şube daha açtılar.

Antalya da 3 şube şle hem restoran hizmetleri hemde dışarıya servis doğrusu paket servisi veriyor.

%100 dana etinden yapılmakta olan geleneksel maydanozlu köftenin kasap köfte ,kaşarlı köfte, acılı köfte şeklinde değişik çeşitleride mevcut.

Bunların yanında nefis yayık ayranı ve  tahinli kabak tatlısı ilede müşterilerine sevinç sunuyor.

Menüsü :

KASAP KÖFTE

IZGARA SUCUK
KARMAKARIŞIK
ÇORBA
IZGARA PATATES
SARIMSAKLI KAŞARLI PİDE
KABAK TATLISI
KAŞARLI KÖFTE
ACILI KÖFTE
KURU DOMATESLİ KÖFTE
TAVUK ŞİŞ
DANA LOKUM ŞİŞ
PİYAZ

 

Konsep Mevzusunda Detayları :

Sıra Dışı Konsept

Doğaya özlemi, mekanlarımızda dindiriyoruz. Tabiatın renklerini cezbedici unsurlar olarak kullanıyor, insanların burada doğadan aldıkları enerjinin katkısız ürünlerimiz ile organik seyrinde devam etmesini amaç ediniyoruz. İç dekorasyonumuzda; turuncunun enerjisini, yeşilin yeniliğini, kahverenginin sıcaklığı ve ahşabın güzel duyu görünümünü harmanlıyor, graffiti tasarımlar ile modernizme şık bir eleştiri getirerek marka felsefemizi taçlandırıyoruz.
Edison ampüllerimiz ve salata vitrinlerimiz ile görsel bir şölen hazırlıyor; olağan dışı sanat anlayışımız, aykırı fakat samimi konseptimiz ile renklerin adına konuşuyoruz! İrili ufaklı tüm detaylarda doğayı hatırlatıyor ve onu yaşıyoruz. Uzun lafın kısası, ilkin gözleri; sonrasında da karınları doyuruyoruz.

Sağlıklıyız!
Ürünlerimizin asla birinde trans yağ yoktur. Şu demek oluyor ki hiçbir ürünümüzde kızartma yağı bulunmamaktadır.
Ürünlerimiz katkı maddesi, koruyucu içermemektedir.
Tüm ürünlerimiz %100 dana etidir ve Helal Sertifikalıdır.
Ekmeğimiz odun ateşinde pişmektedir.
Tüm yeşilliklerimiz hususi olarak tek tek yıkanır ve hijyenik olarak servis edilir.
İşte bu sebepler yüzünden biz sağlıklıyız.

Franchise Detayları :

NELER İSTİYORUZ?

  • Maydanoz Köfte olarak kurumsal gayemiz, müşteriye en iyi hizmeti vererek, bolluk ve kazanç elde eden restoran zincirimizi genişletmektir.
  • Bu amaca iki taraflı yetişebilmek amacıyla, ortaklarımızdan bazı kriterleri karşılamalarını beklemekteyiz.
  • Perakende sektörünün mühim kriterlerinden biri lokasyondur. Bu sebeple ortaklarımız, işletmeyi açmaya uygun bir lokasyon seçmelidir. Bu mevzuda son onay tarafımızdan verilmektedir.
  • Seçilen lokasyonu Maydanoz Köfte mimari standartlarında inşa edebilmek ve işletebilmek için kafi finansal şartlar sağlanmalıdır.
  • Franchising sistemimizi içeren sözleşme imzalanmalıdır.
  • Sizin mağazanız bir anlamda bizim mağazamız da olacağı için ustalaşmış yaklaşım ve devamlı ortaklık fazlaca önemlidir.
  • Ürün tedariki tamamen Maydanoz Köfte tarafınca sağlanacağı için, ortaklarımızdan banka teminatı vermeleri istemekteyiz.

Franchise sistemimiz hakkında daha detaylı informasyon almak için info@maydanozkofte.com adresinden mail yöntemiyle bizlere ulaşabilir, ya da müracaat / ön kayıt informasyon formumuzu doldurarak franchising için ön kayıt – müracaat işlemini tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzun bizlere ulaşmasının arkasından markamızın Franchising yetkilileri sizlere ulaşıp merak ettiğiniz tüm soruları cevaplayacaklardır.

İletişim:

Şirinyalı Mah. Lara Cad. No:103/1 Muratpaşa/Antalya

info@maydanozkofte.com
Whatsapp  Bayilik Hattı
+90 534 364 37 37

“Maydanoz Köfte Franchise İle Para Kazan!” üzerine bir yorum

Yorum yapın